שיא השחיתות: עוגות שוקולד אישיות עם נוטלה
לקינוח הזה יש שם מפונפן בצרפתית - מי קווי - שפירושו חצי אפוי. וזה כל הקסם של העוגות האישיות האלו: שוקולדיות ורכות עם תוך נוזלי שמתמוסס בפה. 9 דקות בתנור והן שלכן

המרכיבים (ל-4 מנות אישיות):
3 ביצים גדולות
80 גרם (3/4 כוס) אבקת סוכר
1 כף קמח
150 גרם שוקולד מריר (אפשר גם שוקולד חלב)
40 גרם חמאה
4 כפיות נוטלה
ציוד: 4 כלים חסיני חום, משומנים ומאובקים בשוקולית או קקאו
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
2. ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה. מניחים בצד.
3. מקציפים ביצים ואבקת סוכר, עד לקבלת קצף תפוח, אוורירי ובהיר. מנמיכים את המהירות ומוסיפים את הקמח. מוסיפים גם את השוקולד המומס ומערבבים לאחידות.
4. יוצקים את הבלילה אל תוך הכלים, עד למחצית הגובה ובמרכז כל כלי מוסיפים כפית גדושה של נוטלה. מכסים בשארית הבלילה.

5. אופים 9-10 דקות בלבד, ולא יותר. מגישים חם. אם רוצים להגיש את העוגות במועד מאוחר יותר, שומרים את הבלילה במקרר ואופים לפני ההגשה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!