פרפה פירות יער (צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים)
פרפה פירות יער. קרירות נעימה שמתמוססת בפה | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים

המרכיבים (לכ-15 מנות, בתבנית שקעים):
300 גרם פירות יער טריים, או קפואים מופשרים
גרידה מלימון אחד (לא לוותר!)
1 פחית חלב מרוכז
4 כפות טריפל סק (או כל ליקר מתקתק אחר)
2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל ביחד) + 2 כפות אבקת סוכר
1 שקית חטיף כדורי שוקולד (כמו קליק, או מאלטיזרס) 

אופן ההכנה:

1. טוחנים את כל חומרי הפרפה (חוץ מהשמנת המתוקה ואבקת הסוכר) עד לקבלת מחית חלקה.

2. מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד לקצפת רכה. מוסיפים את מחית הפרפה לקצפת ומערבבים בקלילות עד שהתערובת אחידה.

פרפה פירות יער בתבנית (צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים)
זאת התבנית הרצויה | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים

3. מעבירים את הבלילה לתבנית השקעים - מחצית הכמות בכל שקע. מפזרים בתוך כל שקע כמה כדורי שוקולד ויוצקים מעל את יתרת הבלילה. מקפיאים לפחות 4 שעות (עדיף למשך לילה). לפני ההגשה משחררים כל מנה, נותנים לה לעמוד כמה דקות בטמפרטורת החדר ומגישים. 

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> בפעם הקודמת הכנו עוגת זברה
>> 7 מאכלים שמסוכנים לכם