מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

מיני פריטרס: טיגוניות ריקוטה עם מייפל וגלידה

נגיסים מטוגנים קטנים ומתוקים, המתאימים במיוחד לחנוכה. ערבוב קצר בקערה, טיגון מהיר ואתם מסודרים לנר הראשון

מיני פריטרס 1
מיני פריטרס 1|צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
הקישור הועתק
מיני פריטרס 1
מיני פריטרס. תערובת שמאוד מזכירה פנקייקס|צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים

המרכיבים (ל-18 פריטרס):
לבלילה:
200 גרם גבינתריקוטה
2 ביצים
6 כפות קמח (60 גרם)
15 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס סוכר
כפית תמצית וניל משובחת

שמן לטיגון

להגשה:
סירופמייפללהגשה
גלידה בכל טעם שאוהבים

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב בקערה את כל חומרי הבלילה. מניחים בצד למנוחה של שעה.

מיני פריטרס 3
זה המרקם הרצוי של הבלילה|צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים

2. מחממים שמן עמוק לטיגון. מזלפים כף מהתערובת אל תוך השמן ומטגנים עד הזהבה כהה. מומלץ להשתמש בכף של גלידה כדי לשמור על גודל אחיד וצורה נאה. מעבירים לנייר סופג.

3. מגישים עם סירופ מייפל מעל, וגלידה שאוהבים.

מצאתם טעות לשון?