מיני פריטרס 1 (צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים)
מיני פריטרס. תערובת שמאוד מזכירה פנקייקס | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים

המרכיבים (ל-18 פריטרס):
לבלילה:
200 גרם גבינת ריקוטה
2 ביצים
6 כפות קמח (60 גרם)
15 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס סוכר
כפית תמצית וניל משובחת

שמן לטיגון

להגשה:
סירופ מייפל להגשה
גלידה בכל טעם שאוהבים

אופן ההכנה:

1. מערבבים היטב בקערה את כל חומרי הבלילה. מניחים בצד למנוחה של שעה.

מיני פריטרס 3 (צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים)
זה המרקם הרצוי של הבלילה | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים

2. מחממים שמן עמוק לטיגון. מזלפים כף מהתערובת אל תוך השמן ומטגנים עד הזהבה כהה. מומלץ להשתמש בכף של גלידה כדי לשמור על גודל אחיד וצורה נאה. מעבירים לנייר סופג.

3. מגישים עם סירופ מייפל מעל, וגלידה שאוהבים.

>> לכל מתכוני הסופגניות

>> גם בשבוע שעבר הכנו מטעמים לחנוכה: מיני סופגניות ללא שמרים
>> ארוחה בשעה: פשטידת פטריות נהדרת