שיא השחיתות: ריבועי שוקולד ומוס ריבת חלב
4 שכבות של תענוג מתוק, שכל אחת מהן יותר פשוטה מקודמתה. להכין, לשמור במקפיא ולהמתיק רגעים קשים

תבנית: 22*22 ס"מ
המצרכים:
לשכבה הראשונה:
1 חבילת עוגיות אוריאו (176 גרם), טחונות
1 גבינת שמנת (225 גרם)
2 כפיות קקאו
4 כפיות סוכר
לשכבה השנייה:
1 צנצנת ריבת חלב (ממליצה על ריבת חלב של חברת מיה)
לשכבה השלישית (מוס ריבת חלב):
1 אבקת פודינג ריבת חלב
1 שמנת מתוקה
½ כוס חלב
לשכבה הרביעית (גנאש שוקולד):
200 גרם שוקולד מריר 60%
150 מ"ל שמנת מתוקה
1 כפית שמן קנולה (ללא מורגש בטעם אך נותן ברק)
אופן ההכנה:
1. מכינים את השכבה הראשונה: מערבבים את העוגיות הטחונות והגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע). ממיסים את הסוכר והקקאו במעט מים ומוסיפים. משטחים בתבנית ומכניסים לקירור לייצוב.
2. מורחים את ריבת החלב על שכבת הגבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע) ומחזירים למקרר.
3. מקציפים יחד את חומרי השכבה השלישית, עד לקבלת קציפה אוורירית.
4. מכינים את השכבה הרביעית: ממיסים את השוקולד, השמנת והשמן יחד במיקרו בפולסים של 20 שניות. שופכים מעל שכבת המוס ושולחים להקפאה עד למחרת.
5. מוציאים מהמקפיא, טובלים סכין חדה במים חמים, חותכים ריבועים ומגישים.