שיא השחיתות: גלידת נוטלה קלילה
גלידה רכה, נימוחה ומענגת בטירוף, בשלושה מרכיבים ו-5 דקות עבודה
פורסם:
הקישור הועתק

גלידת שוקולד נוטלה ב-5 דקות
המרכיבים:
1 צנצנת קטנה (350 גרם) של ממרחנוטלה, בטמפרטורת החדר
2 קופסאות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
3 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה:
1.מקציפיםאת השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר לקצפת רכה.
2.מקפליםפנימה את ממרח הנוטלה, שופכים לקופסה סגורה ושולחים להקפאה ללילה. בבוקר מקבלים גלידה טעימה, רכה וקטיפתית, שילדים מתים עליה ומבוגרים לא פחות.

