מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

שיא השחיתות: גלידת נוטלה קלילה

גלידה רכה, נימוחה ומענגת בטירוף, בשלושה מרכיבים ו-5 דקות עבודה

הקישור הועתק
גלידת נוטלה מוכנה
גלידת נוטלה. כלום כלום כלום עבודה|צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים

גלידת שוקולד נוטלה ב-5 דקות

המרכיבים:
1 צנצנת קטנה (350 גרם) של ממרחנוטלה, בטמפרטורת החדר
2 קופסאות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
3 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1.מקציפיםאת השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר לקצפת רכה.

2.מקפליםפנימה את ממרח הנוטלה, שופכים לקופסה סגורה ושולחים להקפאה ללילה. בבוקר מקבלים גלידה טעימה, רכה וקטיפתית, שילדים מתים עליה ומבוגרים לא פחות.

גלידת נוטלה - תחילת הקיפול
ככה זה נראה בתחילת הקיפול|צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
גלידת נוטלה - סוף הקיפול
וככה זה נראה בסוף הקיפול|צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים