mako
פרסומת

שיא השחיתות: גלידת נוטלה קלילה

גלידה רכה, נימוחה ומענגת בטירוף, בשלושה מרכיבים ו-5 דקות עבודה

פורסם:
הקישור הועתק
גלידת נוטלה מוכנה
גלידת נוטלה. כלום כלום כלום עבודה | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים

גלידת שוקולד נוטלה ב-5 דקות

המרכיבים:
1 צנצנת קטנה (350 גרם) של ממרח נוטלה, בטמפרטורת החדר
2 קופסאות שמנת מתוקה (500 מ"ל)
3 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1. מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר לקצפת רכה.

2. מקפלים פנימה את ממרח הנוטלה, שופכים לקופסה סגורה ושולחים להקפאה ללילה. בבוקר מקבלים גלידה טעימה, רכה וקטיפתית, שילדים מתים עליה ומבוגרים לא פחות.

גלידת נוטלה - תחילת הקיפול
ככה זה נראה בתחילת הקיפול | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים
גלידת נוטלה - סוף הקיפול
וככה זה נראה בסוף הקיפול | צילום: דליה מאיר, קסמים מתוקים