מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

פשטידה במחבת עם גבינת משק, כרישה ומנגולד

מחפשים מתכון קל ופשוט להכנה לחג השבועות? זה בדיוק מה שאתם צריכים, פשטדה פשוטה להכנה במחבת

פורסם:
הקישור הועתק

מחבת טפלון בקוטר 24 ס"מ

מרכיבים:

200 גרם גבינת מה עז 20% של משק צוריאל – פרוסה לטבעות

חבילת עלי מנגולד – שטופים, מיובשים וחתוכים דק (כולל החלק הלבן)

2 כרישות – שטופות היטב ופרוסות דק

3 ביצים

6 כפות פירורי לחם

מלח

פלפל שחור גרוס

6 כפות שמן זית

למתכונים נוספים של משק צוריאל,לחצו כאן

אופן ההכנה:

1. מחממים מחבת על להבה בינונית, מוזגים מחצית מכמות שמן הזית, מטגנים את הכרישה והמנגולד עם מעט מלח ופלפל שחור גרוס למשך כ- 10 דקות.

2. מכבים את האש ומניחים להתקרר לטמפ' החדר.

3. מערבבים בקערה את הביצים עם פירורי הלחם, משמנים את המחבת ביתרת שמן הזית, יוצקים את הבלילה למחבת ומסדרים את פרוסות גבינת המה-עז.

4. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה למשך 20 דקות.

5. מכבים את האש, מסירים את המכסה והופכים על צלחת הגשה.