mako
פרסומת

הנשנוש המושלם: בייבי תפו"א בתנור בממרח מיונז ועשבי תיבול

בין אם אתם אוהבים לארח ובין אם אתם מעדיפים ערב סולידי בבית מול הטלוויזיה - תפוח אדמה על שלל צורותיו הוא פתרון מצוין. המתכון של מיס פטל לתפו"א בתנור יסגור לכם פינה - ויגרום לאורחים שלכם להתחנן לעוד. מניסיון

מיס פטל
וכתבה פרסומית
makoבחסות Heinz
פורסם:
בייבי תפוחי אדמה בתנור ברוטב מיונז עשבי תיבול
צילום: מיס פטל
הקישור הועתק

אם יש ירק שלא היינו יכולים לדמיין את החיים שלנו בלעדיו - זה לגמרי תפוח האדמה. בכל הצורות, מכל הסוגים ומכל הצבעים - הוא מצוין כתוספת משביעה לארוחה או כנשנוש לצד מטבלים, רטבים ואלכוהול כמובן. אם הזמנתם אורחים אליכם הביתה ואתם רוצים להשאיר להם טעם של עוד - תפוחי אדמה בממרח מיונז ועשבי תיבול הם הפתרון המושלם. רק אל תתפלאו אם הם לא ירצו ללכת - ותוודאו שיש לכם במקרר ממרח היינץ.

רמת קושי: קל
זמן הכנה: חצי שעה
זמן עבודה: 10 דקות

מצרכים:

300 גרם בייבי תפוחי אדמה, חצויים
רבע בצל סגול פרוס דק
¼ כוס בצל ירוק קצוץ
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 כפות חרדל
2 כפות שמן זית
¼ כוס ממרח היינץ
מלח ופלפל שחור

בייבי תפוחי אדמה בתנור ברוטב מיונז עשבי תיבול
צילום: מיס פטל

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים בסיר מים עם מעט מלח. מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם מוכנים אבל לא רכים מדי.
  2. בינתיים מערבבים ביחד את כל יתר המצרכים: בצל סגול קצוץ, בצל ירוק, פטרוזיליה, חרדל, שמן זית, ממרח היינץ, מל ופלפל שחור.
  3. כשתפוחי האדמה מוכנים מסננים אותם מהמים ומייבשים היטב, מעבירים לקערה ומערבבים עם הרוטב.
בייבי תפוחי אדמה בתנור ברוטב מיונז עשבי תיבול
צילום: מיס פטל