mako
פרסומת

קציצות ברוטב חלב קוקוס וחצילים

המתקתקות של חלב הקוקוס עם הפיקנטיות המעודנת נותנות למנה הזאת את התואר - "מושלמת"!

עמרי בן פרז
כתבה פרסומית
פורסם:
חצילונים
חצילונים | צילום: istockphoto, istockphoto
הקישור הועתק
חצילונים
חצילים. תוסיפו חלב קוקוס ותקבלו חגיגיה | צילום: istockphoto, istockphoto

המרכיבים (4 מנות):
1 אריזה קציצות מ-100% רכיבים טבעיים של “עוף טוב” 
2 כפות שמן
1 חציל חתוך לקוביות של 1 ס”מ
1 פחית חלב קוקוס
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
2 כפות רוטב סויה
1 כף כוסברה / פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1. מחממים את הקציצות במיקרוגל 2 דקות.


2. מחממים היטב מחבת גדולה. מוסיפים למחבת את השמן ואת קוביות החצילים ומטגנים את הקוביות היטב מכל הצדדים, כ-10 דקות.

3. מוסיפים את חלב הקוקוס, הצ’ילי והסויה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הקציצות ומבשלים יחדיו כ-10 דקות
נוספות. מוסיפים את הכוסברה או הפטרוזיליה ומגישים.


* מומלץ להגיש עם אורז לבן. 

מרכיבים תזונתיים למנה:
אנרגיה: 580 קלוריות
חלבון: 26 גרם
פחמימות: 20 גרם
סיבים תזונתיים: 6 גרם
שומן: 44 גרם
מתוכו שומן רווי: 26 גרם
כולסטרול: 53 מ"ג