מהי מנת העוף האהובה עליכם? בואו, יש פרסים!

בטטות (צילום: Kelly Cline, Istock)
בטטות. תכף יהיו פה קציצות | צילום: Kelly Cline, Istock

המרכיבים (4 מנות):
1 אריזה קציצות מ-100% רכיבים טבעיים
2 כפות שמן
1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות
2 סלסילות פטריות חורש או שמפיניון פרוסות
3 שיני שום כתושות
1 כף רוטב סויה
מלח ופלפל
2 כוסות מרק עוף צח

אופן ההכנה:

1. מחממים את הקציצות במיקרוגל 2 דקות.

2. מחממים היטב מחבת גדולה. מוסיפים למחבת את השמן ואת קוביות הבטטה ומטגנים היטב על אש בינונית כ-10 דקות.

3. מוסיפים את הפטריות ואת השום ומטגנים כ-5 דקות נוספות.

4. מוסיפים את המרק ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מוסיפים את הסויה ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הקציצות, מבשלים עוד כ-3 דקות ומגישים.

* מומלץ להגיש עם קוסקוס

ערכים תזונתיים למנה:
אנרגיה: 376 קלוריות
חלבון: 25 גרם
פחמימות: 24 גרם
סיבים תזונתיים: 3 גרם
שומן: 20 גרם
מתוכו שומן רווי: 5 גרם
כולסטרול: 53 מ"ג

>> בשבוע שעבר הכנו שניצל עננים

>> לכל מתכוני העוף במדור

>> והנה מתכונים לראש השנה