mako

תפוח אדמה ממולא בקבב בקר וטחינה צהובה

עומר מילר עם מנה עיקרית של סינייה בקר מיוחדת ועסיסית עם טחינה צהובה, שתבטיח לכם שלל של מחמאות. אז מה צריך? תפוחי אדמה, בשר טוב ולעקוב היטב אחרי ההוראות שהכנו לכם. בתאבון

פורסם:
הקישור הועתק

מצרכים למילוי 2 תפו"א:

  • 1/2 קילו בשר טחון
  • 1 בצל סגול קצוץ
  • 3 שיני שום
  • כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כפית כמון
  • 1/4 כפית פפריקה
  • 1 עגבנייה טרייה
  • 1 פלפל ירוק חריף
  • מלח פלפל

מצרכים לציפוי:

  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • 2 לימונים
  • 1 כפית כורכום
תפוחי אדמה ממולאים בבשר
תפוחי אדמה ממולאים בבשר | צילום: mako

אופן ההכנה:

  1. לפרוס 2 תפוחי אדמה לחצאים.
  2. לרוקן את תפוחי האדמה עם פריזיין לקבלת 4 סירות של תפוחי אדמה.
  3. לצרוב את תפוחי האדמה בשמן זית.
  4. להוציא ולהניח על נייר סופג.
  5. לערבב את כל החומרים של המילוי ביחד.
  6. ליצור קציצות שמנמנות.
  7. למלא כל סירת תפוח אדמה בקציצה.
  8. להכין טחינה ולהוסיף לה את המרכיב הצהוב - כפית כורכום.
  9. ליצוק את הטחינה על הבשר ותפוחי האדמה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, למשך 40 דקות.

מקרר BESPOKE של סמסונג מתאים את עצמו לצרכים שלכם ולטעם האישי שלכם, ברמת הגודל, הנפח והצבע. רוצים לדעת עוד? היכנסו>