מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako

קרפ ממולא בקרם ריקוטה ואוכמניות

ארוחה טובה צריכה להסתיים במנה אחרונה לא פחות ממושלמת. אז הכירו את הקרפ הדקיק והמתוק של השף עומר מילר, ממולא בקרם ריקוטה מרענן ואוכמניות טריות ומיובשות, מה צריך יותר מזה? רוצים לדעת איך מכינים את כל הטוב הזה? הנה כל השלבים

פורסם:
הקישור הועתק

מצרכים לקרפים:

  • 500 גרם חלב
  • 30גרם סוכר
  • 2ביצים
  • 40גרם חמאה מומסת
  • 350גרם קמח

מצרכים למילוי:

  • 500גרם גבינת ריקוטה פרסקה
  • 3כפות גבינת מסקרפונה
  • חופן אוכמניות
  • חופן אוכמניות מיובשות
  • 1מקל וניל
  • 5כפות אבקת סוכר
  • 1/2כפית קליפת לימון
קרפ ממולא בריקוטה ואוכמניות
קרפ ממולא בריקוטה ואוכמניות|צילום: mako

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים יחד לתערובת אחידה. אם נוצרים גושים ניתן לטחון עם בלנדר מוט ולסנן.
  2. מחממים מחבת טפלון, משמנים מעט (מומלץ עם תרסיס שמן), ומטגנים שכבה דקה של הבלילה משני הצדדים, עד לקבלת קרפ דק וזהוב.
  3. בקערה שמים את כל מרכיבי המילוי ומערבבים.
  4. מורחים שכבה של המילוי על הקרפ ומגלגלים.
מקרר BESPOKE של סמסונג מתאים את עצמו לצרכים שלכם ולטעם האישי שלכם, ברמת הגודל, הנפח והצבע. רוצים לדעת עוד?היכנסו>
מצאתם טעות לשון?