קרפ ממולא בקרם ריקוטה ואוכמניות
ארוחה טובה צריכה להסתיים במנה אחרונה לא פחות ממושלמת. אז הכירו את הקרפ הדקיק והמתוק של השף עומר מילר, ממולא בקרם ריקוטה מרענן ואוכמניות טריות ומיובשות, מה צריך יותר מזה? רוצים לדעת איך מכינים את כל הטוב הזה? הנה כל השלבים
הקישור הועתק
מצרכים לקרפים:
- 500 גרם חלב
- 30גרם סוכר
- 2ביצים
- 40גרם חמאה מומסת
- 350גרם קמח
מצרכים למילוי:
- 500גרם גבינת ריקוטה פרסקה
- 3כפות גבינת מסקרפונה
- חופן אוכמניות
- חופן אוכמניות מיובשות
- 1מקל וניל
- 5כפות אבקת סוכר
- 1/2כפית קליפת לימון

אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים יחד לתערובת אחידה. אם נוצרים גושים ניתן לטחון עם בלנדר מוט ולסנן.
- מחממים מחבת טפלון, משמנים מעט (מומלץ עם תרסיס שמן), ומטגנים שכבה דקה של הבלילה משני הצדדים, עד לקבלת קרפ דק וזהוב.
- בקערה שמים את כל מרכיבי המילוי ומערבבים.
- מורחים שכבה של המילוי על הקרפ ומגלגלים.
מקרר BESPOKE של סמסונג מתאים את עצמו לצרכים שלכם ולטעם האישי שלכם, ברמת הגודל, הנפח והצבע. רוצים לדעת עוד?היכנסו>
מצאתם טעות לשון?