קרפ ממולא בקרם ריקוטה ואוכמניות
ארוחה טובה צריכה להסתיים במנה אחרונה לא פחות ממושלמת. אז הכירו את הקרפ הדקיק והמתוק של השף עומר מילר, ממולא בקרם ריקוטה מרענן ואוכמניות טריות ומיובשות, מה צריך יותר מזה? רוצים לדעת איך מכינים את כל הטוב הזה? הנה כל השלבים
מצרכים לקרפים:
- 500 גרם חלב
- 30 גרם סוכר
- 2 ביצים
- 40 גרם חמאה מומסת
- 350 גרם קמח
מצרכים למילוי:
- 500 גרם גבינת ריקוטה פרסקה
- 3 כפות גבינת מסקרפונה
- חופן אוכמניות
- חופן אוכמניות מיובשות
- 1 מקל וניל
- 5 כפות אבקת סוכר
- 1/2 כפית קליפת לימון

אופן ההכנה:
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים יחד לתערובת אחידה. אם נוצרים גושים ניתן לטחון עם בלנדר מוט ולסנן.
- מחממים מחבת טפלון, משמנים מעט (מומלץ עם תרסיס שמן), ומטגנים שכבה דקה של הבלילה משני הצדדים, עד לקבלת קרפ דק וזהוב.
- בקערה שמים את כל מרכיבי המילוי ומערבבים.
- מורחים שכבה של המילוי על הקרפ ומגלגלים.
מקרר BESPOKE של סמסונג מתאים את עצמו לצרכים שלכם ולטעם האישי שלכם, ברמת הגודל, הנפח והצבע. רוצים לדעת עוד? היכנסו>
מצאתם טעות לשון?