קרפצ'יו סלק ופטה של עומר מילר
קרפצ'יו סלק פרוס דק דק עם נגיעות של גבינת פטה ואגוזים, מנה ראשונה מושלמת לאירוח. אז איך מכינים את כל הטוב הזה? קיבלנו את המתכון המלא וכל שלבי ההכנה של עומר מילר שמלמד אותנו איך לבשל ולחשוב כמו שף. מוכנים? הנה כל הפרטים
מצרכים:
- 150 גרם סלק צלוי על מלח גס
- 10 אגוזי לוז
- 1 כוס עלי רוקט
- 1 פלפל אדום חריף
- 1 לימון
- 1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה:
- לקלף את הסלק ולפרוס דק דק.
- לסדר בצלחת שטוחה (בדיוק כמו בתמונה).
- לזלף מעל 2 כפות שמן זית, כפית בלסמי ומיץ מלימון אחד.
- לפזר מעל גבינת פטה 16 אחוז.
- לפרוס פלפל אדום חריף לטבעות ולפזר מעל.
- לסיום – לפזר עלי מיקרו מעל הכול.
בתאבון.
מקרר BESPOKE של סמסונג מתאים את עצמו לצרכים שלכם ולטעם האישי שלכם, ברמת הגודל, הנפח והצבע. רוצים לדעת עוד? היכנסו>
מצאתם טעות לשון?