ארוחת שישי קלילה: כנפיים בדבש ולימון
מנה קטנה ומעולה שעושים בכלום זמן: חמש דקות של עבודה, ויש לכם יופי של כנפי עוף אפויות בתנור, בלי טיפה אחת מיותרת של שמן
אבי לוי
mako אוכלפורסם:
הקישור הועתק

המרכיבים (לאדם אחד - הכפילו את המרכיבים לפי כמות האנשים):
5-6כנפייםנקיות
1 לימון קלוף וחתוך לקוביות
חצי כוס דבש
5 כפות יין לבן
3 שיני שום כתושות
1 כפיתג'ינג'רמגורר
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. מערבבים בקערה את הלימון, הדבש, היין והתבלינים למרינדה אחידה.
2. מניחים את הכנפיים בתבנית אפייה ומורחים אותן היטב במרינדה.
3. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות, ומגישים.
* אם רוצים, מקשטים פירות יבשים ומקל קינמון.