כנפיים ברוטב דבש ולימון (צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב)
כנפיים ברוטב דבש ולימון. כלום עבודה | צילום: בני גם זו לטובה, אוכל טוב

המרכיבים (לאדם אחד - הכפילו את המרכיבים לפי כמות האנשים):

5-6 כנפיים נקיות
1 לימון קלוף וחתוך לקוביות
חצי כוס דבש
5 כפות יין לבן
3 שיני שום כתושות
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את הלימון, הדבש, היין והתבלינים למרינדה אחידה.

2. מניחים את הכנפיים בתבנית אפייה ומורחים אותן היטב במרינדה.

3. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות, ומגישים.

* אם רוצים, מקשטים פירות יבשים ומקל קינמון.

>> בשבוע שעבר הכנו פרגיות על מצע סלק
>> מתכוניישן: גולאש הונגרי


>> כשזה מגיע לקציצות, אין כמו המתכון הסודי של סבתא. יש לכם מתכון מנצח לקציצות? השתתפו ואולי תזכו בפרסים