הפיינליסטים בתחרות החומוסייה הטובה במדינה התארחו אצל אבו מרוואן ביפו, וניסו לשכנע אותנו למה הם צריכים להיות הזוכים. בהדונס (רמת גן) סיפר שהוא מגיע לחומוס בכל יום בארבע וחצי, ואם זה לא מספיק - הוא גם משתייך לאסכולה של מסירי הקליפות מעל החומוסים; אבו מאהר מכפר יסיף טוען בתוקף שהחומוס שלו ממכר: "מי שנכנס אצלי - זהו. לא יוצא"; ופינתי הירושלמי חושב שזה שהחומוס שלו נעשה באהבה - כבר אמור להספיק. התוצאות: בקרוב.

>> איך מכינים חומוס בבית?