דברים שאתם לא רוצים לדעת על האוכל שלכם
הסרט "מזון בע"מ" חושף את הזוועות מאחורי הקלעים של תעשיית המזון בארה"ב, ומלמד (שוב) שיש כל כך הרבה דברים שאנחנו לא יודעים על מה שאנחנו מכניסים הביתה. בקרוב באוסקר הקרוב למקום מגוריכם (חדשות 2)
יש דברים שאנחנו מעדיפים להעלים מהם עין, בעיקר כאלה שקשורים לאוכל שלנו. סרט חדש, "מזון בע"מ", שאפילו מועמד לאוסקר, חושף פרטים מדאיגים והופך את ההתעלמות לקצת יותר קשה.
רוצים דוגמאות? העגבניות האדומות בסופר נקטפו בעודן ירוקות, והובשלו בעזרת גז; סירופ מעובד של תירס מוחדר כמעט לכל מצרך מזון שאתם מעלים על הדעת; חוות הבקר מעבירות את הבשר שלהם חיטוי באמוניה (!), וזה עוד לפני שנגענו בתחום ההנדסה הגנטית המזוויע.
אז אמנם הכל נכון רק לתעשיית המזון בארה"ב בלבד, אבל בתכלס - אם אתם חושבים שאצלנו הכל שושנים אתם כנראה, איך לומר, מעט תמימים.
מצאתם טעות לשון?
