קיווי הוא אחד הפירות האהובים עלינו ביותר. הוא מתוק, הוא עסיסי, הוא משדרג את המוזלי בטירוף והוא מפוצץ בוויטמין C ברמה כזו, שתפוזים מחווירים לידו מבושה. יש לו רק בעיה אחת: מבאס לקלף אותו. הקליפה שלו מחוספסת ומרגיזה, והדרך היחידה להיפטר ממנה בשלמותה היא לקלף אותה בסכין - מה שגורר בזבוז של המון פרי. רגע, ואולי זאת לא השיטה היחידה?

אז הנה, רוצים ליהנות מקיווי טוב? יש דרך הרבה יותר פשוטה לעשות את זה: חותכים את שני הקצוות וחוצים את הקיווי באמצע. מכניסים כף פשוטה בין בשר הפרי לקליפה, ומסובבים את הקיווי לאט לאט, עד שכל הקליפה נפרדת מהפרי. לא הבנתם? תסתכלו בסרטון ותבינו מיד.

לכל הטיפים בווידיאו

>> בשבוע שעבר למדנו איך הכי נכון לאחסן פירות וירקות
>> איפה ממליץ רושפלד לאכול בייגל וסלט טונה?