נמאס מהשמן והקלוריות? תראו מה זה, מסתבר שאפשר להכין חטיפי צ'יפס אחרים, ביתיים וממכרים, שחוסכים גם בזה וגם בזה. כל מה שצריך זה תפוח אדמה, מנדולינה ומיקרו. מה עושים? זה קל: שוטפים טוב טוב את התפוד ומנגבים (לא, לא צריך לקלף, איזה כיף?). פורסים אותו במנדולינה הכי דק שאפשר ומורחים בשמן משני הצדדים. מסדרים על צלחת בשכבה אחת (חשוב! אחרת זה לא יעבוד) ומכניסים למיקרו ל-5 דקות. זהו! מפזרים מלח, וזוללים. שומעים את הפריכות?

עוד טיפים מגניבים בווידיאו

>> בשבוע שעבר הכנו תבשיל בקר עשיר, חגיגי ופשוט פשוט
>> כל המתכונים לחגי תשרי