עשבי תיבול, פירות, תבלינים - כל אחד מאלה יכול לשדרג את השמן שלכם, אם רק תיתנו להם מספיק זמן לשרות יחד. איך עושים את זה? לוקחים שמן זית או קנולה, מוסיפים את חומר הטעם שבוחרים, משקשקים יחד 10-15 שניות - ואז נותנים להם להשפיע זה על טעמו של זה, משהו כמו שבוע או יותר. אנחנו עשינו את זה עם כורכום - כדי שנוכל ליהנות לא רק מהטעם החדש של השמן, אלא גם מהצבע. סיימתם את שלב ההמתנה? סננו את השמן, והמשיכו בדרככם.

רוצים לשדרג את החומץ שלכם? לכו על אותה שיטה: תנו לחומץ בן יין לשרות שבוע-שבועיים עם תותים, למשל - ותקבלו תוצאה פירותית מדהימה.

>> ואיך מכינים האשבראונס בטוסטר?
>> בשבוע שעבר תקתקנו פה מנה של בשר טחון עם פתיתים וירקות