מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

מתכון לפונדו - שרינג ישראלי זה הכי הכי

כולם יודעים שהכי ישראלי זה לחלוק: אז קבלו מתכון לפונדו שרינג ישראלי שכיף לחלוק עם החבר׳ה. תייגו חברים שהייתם רוצים לחלוק איתם את המנה הזו

פורסם:
הקישור הועתק

מצרכים:

1/2 קילו נתח כף
לראב התבלינים:
2 כפות דבש
2 כפות חרדל
2 כפות רוטב סויה
1 כפית שום גבישי
1 כפית מלח
3 כפות שמן זית

לממרחים:

טחינה העשויה מחצי כוס טחינה , 1 מיץ מלימון שלם , 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה, 3 שיני שום כתוש, כפית מלח ומים עד לסמיכות.

לממרח הפלפלים : טוחנים יחד 3 גמבות אדומות קלויות וקלופות עם 3 שיני שום, 3 כפות שמן זית, כפית מלח וכף חומץ.

לפסטו טוחנים יחד: טוחנים יחד: כוס פטרוזיליה, כוס בזיליקום, 1/2 כוס שמן זית, 1 כפית מלח,1 כפית פלפל שחור גרוס 1 כף סילאן ו- 100 גרם צנוברים.

אופן ההכנה:

פורסים את הנתח לקוביות רצועות קטנות ומערבבים בראב התבלינים ,מחממים מחבת כבדה או לפאנצ'ה וצולים כ- 5 דקות תוך כדי הפיכה של הנתחים הזמן הצלייה.
מגישים לצד 3 המטבלים וטובלים עם קיסם עץ או כלי המתאים לפונדו.

מצאתם טעות לשון?