מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

מתכון לאסאדו ישראלי לחברים שמבינים בבשר איכותי

אין כמו ארוחות משותפות עם בשר איכותי. פינקנו אתכם במתכון מושלם לאסאדו לאירוח מושלם של החבר'ה, שאחרי זה לא יפסיקו לדבר על זה

פורסם:
הקישור הועתק

מצרכים:

1.5 קילו אסאדו
4 כוסות יין אדום
4 בצלים חצויים לרבעים
4 כפות שמן זית
2 ראשי שום חצויים
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח גס
6 ענפי טימין

ללביבות :

4 תפוחי אדמה גדולים קלופים ומגוררים
1 בצל גדול מגורר וסחוט
1 כפית מלח
1 ביצה
4 כפות קמח תופח
1 כפית פלפל שחור
שמן קנולה לטיגון

להגשה:

פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

פורסים את האסדו לנתחים בינוניים
בסיר ברזל שמתאים לתנור מחממים 4 כפות שמן זית ומוסיפים את הבצלים, סוגרים את פרוסות האסדו מכל הכוונים ומוסיפים את שאר המרכיבים , מביאים לרתיחה ומסירים מהאש.
עוטפים את הסיר בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור ל- 2.5- 3 שעות בחום של 160 מעלות.

בקערה רחבה מערבבים את מרכיבי הלביבות, מחממים שמן חצי עמוק ומטגנים את הלביבות עד להזהבה משני הצדדים.
מגישים את הבשר על מגש גדול ומסביבות את הלביבות שיספגו מטעמי הרוטב.
מגישים עם פטרוזיליה קצוצה מעל.

מצאתם טעות לשון?