מצרכים:

1.5 קילו חזה בקר
1/4 כוס דבש
2 כפות צ'ילי גרוס יבש
1 כף כמון
1 כף שום גבישי
1 כף מלח גס
2 כפות עלי אורגנו יבש
5 בצלים חצויים לרבעים
6 כפות שמן זית
5 כפות טריאקי

אופן ההכנה:

מחממים תנור מראש ל- 150 מעלות
בקערה מניחים את שמן הזית, הדבש והתבלינים ומערבבים היטב, מוסיפים את הבצלים, מערבבים ומוציאים אותם מהקערה לתבנית אפייה.
מוסיפים את הטריאקי לקערה, מערבבים שוב ועוטפים את נתח הבקר.
מניחים את הבקר על הבצלים ומכסים בנייר אפייה ומעל נייר אלומיניום.
אופים כ- 3 שעות בחום של 150 מעלות.
יש לבדוק כל שעה האם צריך להוסיף נוזלים.

לאחר 3 שעות מסירים את הנייר ואופים כ- 10 דקות נוספות להשחמה – לפי הצורך.

הצעת הגשה: לצד יין אדום וחלה.