מתכון: חריימה מדג דניס
כל ארוחה שאין בה חריימה, היא ארוחה מבוזבזת. במיוחד לכבוד החג, הנה מתכון של חריימה מדג דניס, שיגרום לכם ללקק את האצבעות ולרצות להכין אותו שוב למחרת - כי בערב הכל כבר ייגמר. ממליצים מראש להכין כמות כפולה, כי לא תוכלו להפסיק לאכול

הכמות - 4 מנות
המצרכים:
4 דג דניס במשקל 400 גר' ליחידה, מפולטים ונקיים מעצמות
8 כפות רסק עגבניות
2 כפות פלפל צ'ומה
1 כוס עגבניות טריות מגורדות בפומפיה
1 כסף סוכר
1/2 כף מלח
8 שיני שום קלופות ופרוסות
1 כף פפריקה חריפה
2 כפות פפריקה מתוקה
1 פלפון צ'ילי טרי
8 כפות שמן זית
1 כוס מים
אופן ההכנה:
1. לחמם במחבת את שמן הזית. להוסיף שום, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, פלפל צ'ומה, מלח, סוכר ופלפלון צ'ילי.
2. לבשל את תערובת התבלינים כ-3 דקות כדי לפתוח את טעמי התבלינים למשחה ריחנית.
3. להוסיף מים, רסק עגבניות, עגבניות טריות מגורדות ולבשל כ-15 דקות נוספות. כאשר הרוטב מוכן וסמיך יש להכניס את הדגים למחבת, לבשל כ-15 דקות ולהגיש עם חצי לימון ומצות רטובות.