מתכון:

 

מצרכים:

300  גרם פילה דג בורי פרוס דק

6  זיתי קלמטה קצוצים

4  כפות שמן זית

1  עגבנייה

2  כפות עלי נענע ללא הגבעולים

1/4  פלפל צילי פרוס לפרוסות דקות

מיץ מחצי לימון

1/2  כפית מלח גס

להגשה: לחם או קרקר

 

אופן ההכנה:

מסדרים על צלחת את פרוסות הדג

סוחטים מעל את הלימון

חוצים את העגבנייה וסוחטים את המיץ שלה מעל הדג

מפזרים זיתי קלמטה קצוצים וצ'ילי

יוצקים שמן זית ומפזרים מלח גס ועלי נענע.

מגישים לצד לחם או קרקר