אוכל
אוכל טוב

עונת הליקוט: מדריך צמחים וגם מתכונים

תמיד חלמתם להיות מאלה שמשלבים סרפד בסלט, מוסיפים חרצית למרק וקוטפים קצת עולש מצוי בדרך הביתה - אבל הצמח היחיד שאתם מזהים בוודאות הוא עץ ברוש? המדריך הזה הוא בשבילכם: צמחי בר שכולנו יכולים לקטוף ולאכול, כולל תמונות ומתכונים נהדרים. ויש גם סדנת ליקוט של מקצוענים

יזהר סהר | מסעדת רוטנברג | פורסם 03/02/17 07:34 
מוזנא עם סלק בר (צילום: חיים יוסף, אוכל טוב)
מאפה מוזנא עם עלי סלק בר. ליקטנו לבד | צילום: חיים יוסף, אוכל טוב