אוכל
אוכל טוב

אלו הקליפות שכדאי לכם להתחיל לאכול

אתם כבר לא בני 3, ובאמת שאין צורך שיקלפו לכם את המלפפון או התפוח שאתם כל כך אוהבים. למעשה, הקליפות של רוב הירקות והפירות מכילים המון מרכיבים מזינים, כמו ויטמינים ונוגדי חמצון, וכדאי שתתחילו לצרוך אותן באופן קבוע. הכי חשוב? לא לשכוח לשטוף אותם היטב

נטע-חן ליבנה | אוכל טוב | פורסם 31/12/17 12:13 
בצל (צילום: אימג'בנק / Thinkstock)
הקליפה הזאת? אל תיפטרו ממנה בכזאת קלות | צילום: אימג'בנק / Thinkstock