בייג'לה כדור. אין חרטות (צילום: thinkstock)
מתכדרר לפה. בייג'לה כדור | צילום: thinkstock
בייגלה בצורת כדורים

אם השטוחים הפכו לשם דבר ממכר – איך זה שעדיין לא המציאו את הגירסה ההריונית של הבייגלה? כדור בייגלה פריך, מלא נוכחות אך עם זאת עדין וחטיפי שיתמקם בדיוק בתפר הנוח שבין עוגיית עבאדי לקאבוק.

שם אפשרי: בייגול.

שוקולדס מיקס. אין חרטות (צילום: zhekos, Thinkstock)
כל סוגי השוקולד בחפיסה אחת | צילום: zhekos, Thinkstock
שוקולד מיקס

משבצת אחת חומה, משבצת שנייה לבנה, אחת עם אגוז, אחת עם ביסקוויט - מה צריך יותר? מדובר במאש אפ נוח שסוגר פינה לכל המתלבטים את הפינה בנושא באיזה שוקולד להתפנק היום. אז נכון שמבחינת ייצור מדובר בחתיכת תיק, אבל מה זה לעומת חיים ללא חרטות, מלבד הקלוריות, כמובן.

שם אפשרי: שוקו-מיקס.

במבה או ביסלי? (צילום: Nsaum75, Wikipedia, mako אוכל)
במבה וביסלי כחטיף אחד | צילום: Nsaum75, Wikipedia, mako אוכל
במבה גריל

כשהיינו קטנים, מיקס של במבה וביסלי גריל היה מאסט בכל מסיבה. כיום, כשגם תינוק בן שנה זוכה לחגוג יום הולדת במסיבה שמזכירה בר מצווה, אנחנו נתקלים בשיחלוב המוצלח הזה פחות – כי מי זוכר לקנות גם וגם? אז הנה, במבה נוגט? תוציאו את הנוגט ותכניסו לבפנים ביסלי גריל. טו מאץ'? קחו את הביסלי גריל ושלבו אותו ביחד עם הבמבה, מעין יצור דו ראשי נפלא, קשה ורך בו זמנית.

שם אפשרי: במביס.

במבה יבשה

ועוד בגזרת הבמבה, הנה יציאה שתטפל במגזר באוכלוסיה שקולו הולך וגובר ולא, הכוונה היא לא לטבעונים: חובבי הבמבה היבשה. הכוונה היא לאותם אנשים שמעדיפים במבה שהספיקה להתייבש כי מישהו פתח ולא סגר את השקית שלה כמו שצריך. הבעיה העיקרית בקרייבינג הזה היא שהוא מאוד לא ספונטני, כי לפעמים צריך לתת לשקית לעמוד שעתיים כדי שמשהו יקרה, ואז לכו תוודאו שאף אחד לא יחסל אותה בינתיים. בניגוד לכמה חטיפים אחרים שמוצעים כאן, פה אנחנו מאמינים שיהיה קל מאוד לשכנע את אסם להוציא במבה חדשה אך "מיושנת" .

שם אפשרי: במבה "יבשה".

בורקס פילו (צילום: Amy Renzulli, Istock)
חטיפי בורקס? לקחנו | צילום: Amy Renzulli, Istock
חטיף בטעם בורקס

יסלחו לנו כל הפיתות למיניהן – אבל המאכל הלאומי האמיתי הוא הבורקס. ואם זה ככה – איך זה שעד היום אף אחד לא מצא דרך למזער את הפלא החמים הזה לכדי חטיף. בלי להתאמץ יש כאן סדרה: בטעם בורקיטס, בטעם תפו"א, בטעם גבינה, בטעם תרד ובטעם פטריות. ושיהיה קראנצ'י.

שם אפשרי: בורקביט.

מסטיח מלוח. ממלא צורך (צילום: Ellie Bolton, Thinkstock)
מסטיק מלוח, עדיף ממנטה | צילום: Ellie Bolton, Thinkstock
מסטיק מלוח

האפשרויות כאן הן בלתי נגמרות כמעט: מסטיק בטעם גבינה, גומי לעיסה בטעם לחם, מסטיק בטעם מלוואח וכן הלאה וכן הלאה. כשחושבים על זה - איך יכול להיות שאף אחד לא המציא מסטיק בטעם מאכלים כמו פיצה, המבורגר וכו', שמשאירים אותנו עם הטעם אבל בלי הקלוריות הנלוות למוצר.

שם אפשרי: ביס לעיס.

ביסלי בטעם בירה. מעולה (צילום: thinkstock)
מאנצ' ואלכוהול בביס אחד. ביסלי בירה | צילום: thinkstock
ביסלי בטעם בירה

שניים במחיר אחד - גם משהו לנשנש וגם ראש טוב. למעשה לא מדובר במוצר קשה מדי לפיתוח - בצק בירה גם ככה משמש לציפוי מאכלים אחרים כך שכל המ שצריך לעשות זה לקחת את הביסלי, למתן קצת את התבלון שלו ולצפות בבצק בירה. אידיאלי לאירוח במונדיאל המתקרב.

שם אפשרי: ביסלי על הבר

קרמבו סחלב. זה חורף (צילום: Inga Nielsen, Thinkstock)
קרמבו סחלב. פינוק אמיתי | צילום: Inga Nielsen, Thinkstock
קרמבו בטעם סחלב בציפוי קוקוס

שילוב מושלם בין שני מתוקים שכל כך מזוהים עם החורף: מצד אחד המרקם והצורה של הקרמבו, מצד שני טעם מי ורדים ופתיתי קוקוס שיגרמו לנו לרצות להיכלא בחדר עם ארגז שלם כבר בסערה הבאה.

שם אפשרי: סחלבו. או קוקובו. 

>> מאסטר שף חוזרת בעונה חדשה ומרגשת

>> כל מה שקורה בשבוע האוכל