להכין פונדנט טעים זאת לא באמת בעיה, גם לא להכין פונדנט יפה ומלכותי למראה - כזה שעושה לך חשק לשעוט אל תוך המסעדה הקרובה ולהגיד שאתה חייב כזה ועכשיו. פונדנט זה דבר יפה, מה שאי אפשר להגיד על תהליך ההכנה של פונדנט, ולמעשה על בישול ואפייה בכלל. מקציפים ביצים? תמיד הן משפריצות לכל הכיוונים. ממיסים שוקולד? תמיד הוא נשאר יותר גושי ממה שמצפים. חותכים חמאה? תמיד חלק ממנה נשאר על הסכין. מה שמדהים פה, בסרטון המופלא והגאוני הזה, הוא היופי של התהליך. שום חמאה לא נדבקת, שום שוקולד לא נאבק, אף טיפת ביצה לא יוצאת מגבולות הגזרה. תוסיפו לזה את המוזיקה הממכרת - וקיבלתם את סרט הפורנו הכי מהמם של החיים שלכם.

ויודעים מה הכי מדהים? שמאחורי הסרט הזה לא עומדת שום מאפיית בוטיק או מסעדת גורמה, אלא חברת סאונד שרוצה להשוויץ ביכולות שלה. לזה אנחנו קוראים אמנות.

ואיך אפשר בלי: מתכון לפונדנט שוקולד

מתכון של שף קרן עינב

המרכיבים (4 מנות):
100 מ"ל חלב
100 מ"ל שמנת מתוקה
300 גרם חמאה
400 גרם שוקולד מריר לפחות 60% מוצקי קקאו
6 ביצים
80 גרם סוכר
100 גרם קמח מנופה

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות.

2. מביאים לרתיחה בסיר את החלב, השמנת והחמאה.

2. ממיסים בבן מארי או במיקרוגל את השוקולד.

3. מאחדים את השוקולד עם תערובת החלב.

4. מקציפים במיקסר עם מטרפה את הביצים עם הסוכר ומוסיפים בעדינות את תערובת השוקולד. מקפלים לתוך התערובת את הקמח.

5. משמנים ומקמחים תבניות אלומיניום אישיות ומוזגים לתוכן את התערובת.

6. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות 3 דקות, ומורידים את הטמפ' ל-160 מעלות לאפייה של עוד 6-7 דקות.

>> והנה הוא בגרסה שיהיה לכם יותר קל להדפיס

אין תמונה
פונדנט שוקולד. התינשא לי?
>> והנה לחמניות קינמון וקרמל דביקות וממכרות
>> והנה הסופלה המושלם של מאסטר שף