נוהגים להקפיא אוכל? קבלו טיפ מעולה
זה בסדר, אין לכם במה להתבייש, בלי לראות אותו בכלל - אנחנו יודעים שהמקפיא שלכם הוא כר פורה לבלגן, טאפרים חצי מלאים ושאר קופסאות מלאות בקרח. רוצים ללמוד לעשות את זה אחרת? הנה צעד טוב להתחיל בו

נפתח בווידוי: אנחנו בלגניסטים בדם. כן, זה אומר שבדרך כלל הבית שלנו נראה כמו אחרי פריצה, אבל גם אם לא, זאת אומרת גם אם סידרנו הכל לכבוד האורחים ואפילו העברנו סמרטוט - הסדר הוא רק חיצוני. תפתחו דלת של ארון, כל ארון - ותגלו את האמת. ואם יש דלת אחת שבאמת מסוכן לפתוח - זו הדלת של הפריזר. מזמן ויתרנו על לדעת מה בדיוק הולך לנו במקפיא - אנחנו תוקעים ודוחפים ובעיקר מקווים לטוב.
אבל לא מזמן נתקלנו פה בטיפ שבאמת עבד לנו - ומאז הפריזר שלנו הוא מקור לגאווה למשפחה כולה. מה עשינו? בסך הכל במקום להקפיא דברים בקופסאות - אנחנו מעבירים אותם לשקיות אחסון. מרקים, רטבים, תבשילים וירקות - הרי בקופסא תמיד יש חלל ריק, מה שאומר - מקום מבוזבז.
את שקיות האחסון לעומת זאת ממלאים עד הסוף, אוטמים, משטחים ומניחים בערימות מסודרות-מסודרות. והטריות? זה הבונוס.