mako
פרסומת

חדש ביפן: קוקה קולה קפה

כן בריא, לא בריא, תחסכו לנו את ההטפות: קוקה קולה מציגים את טעם הקפה עם חמישים אחוז יותר קפאין (וגם הרבה פחות קלוריות) שיצא לשוק ביפן, ורק מלחשוב עליו אנחנו מרגישים נמרצים יותר. מה חושבים עליה היפנים ולמה לא נראה אותה בישראל?

יחסי ציבור
mako אוכל
פורסם:
קולה
עולה אלי לקולה? קוקה קולה קפה | צילום: istockphoto, istockphoto
הקישור הועתק

כאילו חסרו לנו סיבות לפנטז על טיול ביפן, הגיעה הידיעה הזאת והופ, יש לנו סיבה חדשה: קוקה קולה קפה פלוס, וזה בדיוק מה שזה נשמע.

כן כן, קוקה קולה עם 50% יותר קפאין ו-50% פחות סוכר - אתר Kotaku מדווח שכל פחית (190 מ"ל) מכילה 34 מ"ג קפאין ורק 42 קלוריות. תקראו לנו סוטים, אבל לנו זה נשמע כמו הדרך הנכונה לפתוח בקרים קשים במיוחד. למרבה הבאסה, המהדורה המיוחדת לא מתוכננת לצאת כרגע את גבולות יפן, שם היא תימכר בפחיות במכונות שתייה אוטומטיות בלבד.

אז איך הקולה? נצטרך להסתפק בשמועות: כתב יפני מדווח שהמשקה לא מריח כמו קולה וגם לא כמו קפה, ובעל ארומה משונה (ולא מוצלחת במיוחד). הטעם הוא של קולה, אבל עם אפטר טייסט של קפה (באופן אישי זה נשמע לנו מושלם). לסיכום מודה הכתב כי הקולה החדשה "לא ממש טעימה, אבל גם ממש לא רעה כפי שהוא חשב שהיא תהיה". לא משנה, אנחנו עדיין מתים לנסות אותה.

אז מה באמת הסיכויים שקוקה קולה קפה פלוס תגיע לישראל? קוקה קולה בגרסה מחוזקת בקפאין כבר יצאה בעבר ברחבי אירופה (תחת השם קוקה קולה בלאק) ובארצות הברית ניתן להשיג קוקה קולה וניל או דובדבן, אך מדני לוי (משרד יחסי הציבור של המשקה בארץ) נמסר כי לא מתוכננים כרגע טעמים מיוחדים של קולה בישראל. כנהוג ברחבי העולם - הקולה מיוצרת בכל מדינה על ידי זכיין מקומי והטעמים הייחודיים הם פיתוחים מקומיים של אותו הזכיין.