אוכל
אוכל טוב

טעמים מהערבה: 3 מתכונים מספר בישול חדש

ספר הבישול החדש של הדיי עפאים עשה לנו חשק עז לצאת לערבה, ודחף בלתי נשלט להיכנס למטבח. אנחנו ננסה לאזן בין השניים, ובינתיים אתם יכולים לנסות בעצמכם את המתכונים הנפלאים מהספר: כרובית בצ'רמולה בטעם מדורה, מנה עדינה של שומר בחלב וסלט משגע של חציל מטוגן וקישוא טרי

הדיי עפאים | ערבה, הוצאת לאנצ'בוקס | פורסם 03/02/17 07:33 
סלט חצילים (צילום: דן פרץ, ערבה, הוצאת לאנצ'בוקס)
סלט של חצילים מטוגנים וקישואים טריים. קטלני | צילום: דן פרץ, ערבה, הוצאת לאנצ'בוקס