כבר דובר לא מעט ברנסנס שחווה האוכל הטורקי בישראל - אם אלה מנות בשריות כמו דונר ואיסקנדר ואם פחמימות כמו לחמג'ון או פידה - אבל הדובדבן שבקצפת היה ונשאר הקינוחים: כנאפה ובקלאווה.

אנחנו כמובן מאוד בעד הרנסנס הזה, כי ללא ספק מדובר בקינוחים שכשהם עשויים כמו שצריך - מצדיקים את הפופולריות שלהם באופן מוחלט. ובגלל שלאחרונה דיווחנו על מספיק מקומות וסוגים של כנאפה, עכשיו הזמן להתמקד בבקלאוות, שגם הן עולם ומלואו: בחלקן יש שערות קדאיף כמו בכנאפה, בחלק עלי פילו, וישנו כמובן כל עניין האגוזים. אז איך תדעו איזה להזמין? בשביל זה אנחנו כאן.