mako
פרסומת

5 הבקלאוות הכי טעימות שתאכלו אי פעם

אחרי שהתמכרנו לכנאפה, ובשנה האחרונה נפתחו לא מעט מקומות שמתמחים בקינוח הזה, הגיע הזמן להפנות את הזרקור לקינוח מלהיב נוסף מאותו מטבח: הבקלאווה. מתוך כל ההיצע, איך תדעו מה הכי טעים? הרשו לנו לעזור

mako אוכל
פורסם:
בקלאווה
בקלאווה | צילום: thinkstock, thinkstock
הקישור הועתק

כבר דובר לא מעט ברנסנס שחווה האוכל הטורקי בישראל - אם אלה מנות בשריות כמו דונר ואיסקנדר ואם פחמימות כמו לחמג'ון או פידה - אבל הדובדבן שבקצפת היה ונשאר הקינוחים: כנאפה ובקלאווה.

אנחנו כמובן מאוד בעד הרנסנס הזה, כי ללא ספק מדובר בקינוחים שכשהם עשויים כמו שצריך - מצדיקים את הפופולריות שלהם באופן מוחלט. ובגלל שלאחרונה דיווחנו על מספיק מקומות וסוגים של כנאפה, עכשיו הזמן להתמקד בבקלאוות, שגם הן עולם ומלואו: בחלקן יש שערות קדאיף כמו בכנאפה, בחלק עלי פילו, וישנו כמובן כל עניין האגוזים. אז איך תדעו איזה להזמין? בשביל זה אנחנו כאן.