mako
פרסומת

6 דרכים טעימות במיוחד להצטנן

מתים מחום? יש לנו בארסנל כמה רעיונות נחמדים שיעשו לכם קצת יותר נעים בימים האכזריים האלה. ממשקה גלידה וקולה, דרך ברד בשניות ועד לימונדה קצת אחרת

mako אוכל
פורסם:
קרטיבים שלא מטפטפים
קרטיבים שלא מטפטפים | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
הקישור הועתק

>> מכירים את הפייסבוק שלנו?

אפוגטו

הגרסה האיטלקית והמתוחכמת יותר של המשקה מלמעלה שמשלבת בין מנת אספרסו רותחת לבין כדור גלידת וניל. להכין אותו זה הדבר הכי פשוט בעולם: מניחים כדור גלידת וניל בתוך כוס אספרסו. יוצקים מעליה מנת אספרסו (30 או 45 מ"ל קפה) ומגישים.

אפוגטו איטלקי עם גלידת וניל
אפוגטו. המרענן של האיטלקים | יח``צ: אפיק גבאי

עוד באוכל טוב:

הנה המתכון: לימודה ביתית