אוכל
אוכל טוב

החמאה בפיקוח נעלמה מהמדפים ואנחנו שאלנו את עצמנו מתי היא הפכה למוצר בסיסי כל כך?

בקרוב (או שלא כל-כך בקרוב) ייפתחו שערי שמיים, וטונות של חמאה אירופית פטורה ממכס ירדו על הארץ ויביאו אל קיצו את משבר החמאה הגדול של 2019. אבל המחסור הזמני בחמאה מקומית הוא זמן טוב לשאול: מתי בכלל התחילו הישראלים לאכול חמאה, האם היא באמת לא מתאימה לאקלים שלנו, והאם התדמית המושחתת שלה מוצדקת

שחר סמוחה | גלובס | פורסם 24/03/19 09:35 
טוסט עם חמאה (צילום: Galina Mikhalishina, Shutterstock)
צילום: Galina Mikhalishina, Shutterstock