מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

טעם גן עדן: מלביס - מלבי קפוא עטוף בקוקוס ורוד

גפן ועבס יוצאים יחדיו בעקבות המלביס - ליבת מלבי במעטפת קוקוס ורוד עם נגיעות סירופ אדום סמיך ומי ורדים. כיצד צורכים את המעדן החמקמק? ודאי ניחשתם: בביס

עומר בן סימון ועומר גפן
טעם גן עדן
פורסם:
הקישור הועתק

בכל פרק לוקחים החברים עבס (עומר בן סימון) וגפן (עומר גפן) שני עולמות קולינריים שונים זה מזה ומחברים אותם למנה אחת מושלמת. והפעם הם רוקחי את המלביס - חטיף המלבי הראשון.

במה בעצם מדובר? ליבת מלבי קפואה עטופה בקוקוס ורוד כמו של פעם. את הדרך לחטיף הם עשו יחד עם אגדת המלבי של יפו - מלבי דג'אני ועם הקונדיטור הכוכב אלון שבו.

מלביס
מלביס|צילום: עמרי ברזילי, טעם גן עדן עם עבס וגפן

יוצר ומפיק ראשי: עומר בן סימון | מפיק שותף: עומר גפן | כתיבה: עומר בן סימון | במאים: עומר גפן ועומר בן סימון | הפקה: זהר נבו | צילום וצבע: עמרי ברזילי | עריכה: גלעד בלייכר | הפקת השלמות: יונתן סימלגור | עריכה מוזיקלית ועיצוב גרפי: עומר גפן | הקלטה ומיקס סאונד: עמרי מורל | תאורה: רותם פדידה | שיר "מלביס מתוק": מילים ושירה - עומר בן סימון; עיבוד פסנתר ונגינה - אדם קלי; הפקה ומיקס - עמרי מורל; הקלטה - תומס בן טוב

מלביס
מלביס|צילום: עמרי ברזילי, טעם גן עדן עם עבס וגפן
מצאתם טעות לשון?