אם אתם מהאנשים האלה שאוכלים תפוצ'יפס ומצליחים להישאר נקיים - דפדפו מפה, תעשו לנו טובה. אצלנו המסך של הסמארטפון נראה תמידית כאילו ילד בן ארבע אחרי יום הולדת בגן ליטף אותו נמרצות, אבל זה בכלל לא נכון. זה הכל אנחנו, אנחנו והידיים השמנוניות שלנו, והעובדה שבדיוק אכלנו תפוצ'יפס. או צ'יטוס, או במבה, או מיקס. אתם כמונו? חברים, אם לשפוט לפי מספר המוצרים, הטיפים והפתרונות לבעיה - אנחנו ללא ספק הרוב. הדומם והשמנוני - אבל הרוב.

פתרון מספר 1: חטיף צ'יפס לאכילה ביד אחת

היפנים המציאו את המוצר הזה, ולא רק בשביל לשמור על הידיים שלכם נקיות. מדובר ברעיון שנבט בלב של אוהב חטיפים מושבע, בוודאות. מי עוד היה יכול לקחת את החוויה השמימית של אכילת הפירורים מסוף השקית (העולם נחלק לשניים: מלקקי האצבעות ופותחי הפה הגדול), ולהפוך אותה למוצר עצמו? כן, זה בעצם מה שעומד מאחורי חטיף הצ'יפס הזה, שמגיע בשקית שניתן להחזיק ביד, עם פתח בגודל שמתלבש בול על הפה שלכם, וגודל החתיכות בהתאם. מדובר במוצר שכבש את קהילת הגיימרים (ידיים פנויות וחטיפים שומניים, אין ספק שהם קהל היעד), ובכלל, נוחל הצלחה די מטורפת והוא בימים אלו אחרי התרחבות והוצאת מספר טעמים חדשים לשוק - אצת נורי, ברביקיו וצ'ילי, שנמכרו כמעט כליל און-ליין. אבל היי, זוכרים שאנחנו התכנסנו בכלל כדי לדבר על הניקיון? מתוך שלא לשמה בא לשמה, כי אם החטיף נשפך ישר לתוך הפה – הידיים נשארות נקיות. רגע, רגע - ומה אם פשוט תיקחו כל חטיף צ'יפס אחר, תפוררו אותו קצת ותעשו בשקית פתח בגודל המתאים? ובכן, זה כנראה יעבוד לכם מצוין. וכן, אולי ניסינו את זה בעצמנו, אז מה?

View this post on Instagram

A post shared by Supermarketwalker (@supermarketwalker) on

פתרון מספר 2: צ'ופסטיקס

יש מצב שבשביל זה בכלל המציאו את הצ'ופסטיקס, כי בינינו - מה הבעיה לתפוס סושי ביד ולאכול? בכל מקרה, מדובר באחת השיטות הוותיקות לאכילה נקייה של חטיפים למיניהם, אבל היא בהחלט פחות מתאימה לתפוצ'יפס ודומיו (חטיפים דקים ופריכים) ויותר מתאימה לחטיפים שמנמנים יותר ובעלי מרקם תפוח - כמו צ'יטוס, במבה וזנים מסוימים של ביסלי. אם יש חיבור נכון בין הצ'ופסטיקס לחטיף - מדובר בדרך אלגנטית במיוחד לטפל במאנץ' שלכם (בניגוד גמור לסעיף שמעליה).

פתרון מספר 3: קיסם

מדובר בגרסה הישראלית לשיטת הצ'ופסטיקס, ושני גורמים מרכזיים הובילו להמצאתה: הראשון הוא העובדה הפשוטה שישראלים פחות טובים עם צ'ופסטיקס; הכניסה הגדולה של האוכל האסייתי לחיינו התרחשה רק לפני שנים ספורות, ואת מה שהיה כאן קודם אכלנו במזלג, בלי להתבלבל. הגורם השני הוא הבמבה. מדובר באחד החטיפים האהובים בישראל אם לא ה-, ומה לעשות שצורתו השמנמנה פלוס מרקמו פשוט נולדו לאכילה עם קיסם? חברים, אם אתם מאוהבי הבמבה זו השיטה המושלמת עבורכם: אפס מאמץ וטרחה, וגם אפס ריח במבה באצבעות. הכי ווין-ווין.

פתרון מספר 4: תופס חטיפים

מדובר במוצר קיים, בצורת כף יד, שהוא בעצם תופסן חטיפים שנועד לשמור על הידיים האמיתיות שלכם נקיות. התופסן מתאים יותר לחטיפים בעלי נפח או עובי, ופחות לדקיקים שעלולים להישבר תחת האחיזה הבלתי מתפשרת. כמו כן נדרשת, כך נראה לפחות, מיומנות תפעול כלשהי. אם כבר, אז הצ'ופסטיקס עדיפים: זמינים ואלגנטיים, שני דברים שאי אפשר להגיד על המוצר הזה.

פתרון מספר 5: רגע, ומה אם בא לי פרינגלס?

אם יש חטיף שבא רע לידיים שלנו מכל הכיוונים הרי שזה הפרינגלס האהוב. הגליל שלו כל כך צר שאנחנו נאלצים להתפלש עם היד שלנו בשאריות השומן שבצידו הפנימי, וזה לא נעים לנו. אבל הפתרון כל כך פשוט, תענוג: מקפלים דף נייר, משחילים פנימה כך שהוא מקבל את צורת דופן הגליל, משכיבים את הגליל במאוזן, והפרינגלס נשפכים החוצה בצורה מסודרת ונעימה, כמו במגשית של גליליות, ובלי בלגן מיותר.

פתרון מספר 6: כיסויים לאצבעות

מוצר שנראה מושלם, לא פחות. אנחנו רוצים אותו וזקוקים לו וכנראה שגם נרכוש אותו, וכל זה בגלל שמי שתכנן אותו לא פספס את ההבנה הפשוטה: חטיפים זה ממש לא רק הטעם, זה גם החופן (אם שואלים אותנו – אחת המילים היפות בשפה העברית). כן, לפעולת החפינה יש חלק בלתי נפרד מההנאה שבמינצ'וס, והמוצר הזה לא מוותר עליה. כיסויי האצבעות עשויים סיליקון כך שהם קלים לשטיפה, ומתאימים גם לאצבעות קטנות. המוצר הזה קיבל דירוג גבוה מהגולשים, ואנחנו לא מופתעים. פחות מעשרה דולרים והם שלנו.

יש לכם פתרון שלא חשבנו עליו? תהיו חברים, שתפו!