מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

יודעים איך האוכל שלכם גדל? אל תהיו כל כך בטוחים

בתור אנשים שמתעסקים באוכל ניגשנו למשחק הזה בזלזול, וקיבלנו שיעור בצניעות וגם שיעור בבוטניקה בו זמנית. אנחנו אוכלים אותם כל יום, ופייר - לא היינו מנחשים שככה הם גדלים בטבע. העולם הוא מקום מופלא

mako אוכל
פורסם:
קקאו
קקאו - צמח|צילום: thebakerynetwork.wordpress.com
הקישור הועתק

התקילו אותנו בשאלות על ערביקה לעומת רובוסטה, ונענה לכם מתוך שינה; בקשו עצות על קלייה של שומשום - ומיד תקבלו; אתגרו אותנו בשתי הדרכים לבישול קינואה - ונגיד לכם שזה קל, במעט מים כמו אורז או בהרבה מים כמו פסטה, תלוי מה מתחשק. כן כן, אנחנו מחזיקים מעצמנו מבינים באוכל, ולא מתביישים לנפנף בזה. יודעים מתי אנחנו כן מתביישים? כששואלים אותנו איך נראה פול קפה ואנחנו מגלים שאין לנו מושג, או כשמראים לנו מאיפה מגיע הפלפל השחור ואנחנו מבינים שוואללה, בעצם אנחנו לא יודעים כלום. ומה איתכם?

מצאתם טעות לשון?