התקילו אותנו בשאלות על ערביקה לעומת רובוסטה, ונענה לכם מתוך שינה; בקשו עצות על קלייה של שומשום - ומיד תקבלו; אתגרו אותנו בשתי הדרכים לבישול קינואה - ונגיד לכם שזה קל, במעט מים כמו אורז או בהרבה מים כמו פסטה, תלוי מה מתחשק. כן כן, אנחנו מחזיקים מעצמנו מבינים באוכל, ולא מתביישים לנפנף בזה. יודעים מתי אנחנו כן מתביישים? כששואלים אותנו איך נראה פול קפה ואנחנו מגלים שאין לנו מושג, או כשמראים לנו מאיפה מגיע הפלפל השחור ואנחנו מבינים שוואללה, בעצם אנחנו לא יודעים כלום. ומה איתכם?

גם הפייסבוק שלנו גדל וגדל, בואו תראו


>> בעולם כבר עפים על זה: פסטה ברוטב אבוקדו

>> ערבי ג'אז וחגיגות בלקניות בטאפאס ירושלמי חדש ולוהט