מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

פיצה לארוחת בוקר? למה לא

מי לא התעורר מתישהו ליד מגש פיצה קרה, אבל התבייש לקרוא לזה ארוחת בוקר? ובכן, אם להסתמך על טענה של תזונאית אמריקאית, פיצה עדיפה על קערת קורנפלקס וחלב

מערכת אוכל טוב
mako
פורסם:|עודכן:
דיפ דיש פיצה
צילום: (Cole Schrand (Choose Chicago
הקישור הועתק

יש ידיעות שעושות לנו את היום, וזאתבדיוק אחת מהן:צ'לסי אמר, תזונאית אמריקאיתטוענת כי לקערת דגני בוקר עם חלב ולמשולש פיצה יש אומנם ערך קלורי זהה, אבל אכילת פיצה עדיפה מבחינת האנרגיה שתעניק להמשך היום, זה כי בפיצה יש כמות חלבונים גדולה יותר.

אמר גם טוענת כי ברוב דגני הבוקר יש כמות סוכר כל כך גדולה, שללא ספק עדיפים השומן והחלבון שיש בפיצה. עם זאת, היא לא מעודדת אכילת פיצה לארוחת בוקר, רק מציינת שזאת אופציה עדיפה ושבאופן כללי, לא כדאי להתחיל את היום עם מנה עתירת סוכר כמו קורנפלקס. אם בכל זאת הולכים על קורנפלקס, היא ממליצה לרכוש כאלה מדגנים מלאים ולבדוק שיש לפחות 5 גרם של סיבים ופחות מ-5 גרם של תוספת סוכר.

אז נכון, קשה למצוא תזונאי/ת שימליצו על פיצה כארוחה מזינה ומספקת, אבל טוב לדעת שמדי פעם, זאת לא האופציה הכי גרועה שאפשר לבחור. הלכנו לחסל את שאריות המגש.

מצאתם טעות לשון?