יש ידיעות שעושות לנו את היום, וזאת בדיוק אחת מהן: צ'לסי אמר, תזונאית אמריקאית טוענת כי לקערת דגני בוקר עם חלב ולמשולש פיצה יש אומנם ערך קלורי זהה, אבל אכילת פיצה עדיפה מבחינת האנרגיה שתעניק להמשך היום, זה כי בפיצה יש כמות חלבונים גדולה יותר.

אמר גם טוענת כי ברוב דגני הבוקר יש כמות סוכר כל כך גדולה, שללא ספק עדיפים השומן והחלבון שיש בפיצה. עם זאת, היא לא מעודדת אכילת פיצה לארוחת בוקר, רק מציינת שזאת אופציה עדיפה ושבאופן כללי, לא כדאי להתחיל את היום עם מנה עתירת סוכר כמו קורנפלקס. אם בכל זאת הולכים על קורנפלקס, היא ממליצה לרכוש כאלה מדגנים מלאים ולבדוק שיש לפחות 5 גרם של סיבים ופחות מ-5 גרם של תוספת סוכר.

אז נכון, קשה למצוא תזונאי/ת שימליצו על פיצה כארוחה מזינה ומספקת, אבל טוב לדעת שמדי פעם, זאת לא האופציה הכי גרועה שאפשר לבחור. הלכנו לחסל את שאריות המגש.