מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

איך מקררים קולה בשתי דקות?

האורחים כבר למטה, ופתאם נזכרתם שהבירות חמות הן? אל דאגה: שיטה קלילה, חינמית וסופר מדליקה תלמד אתכם איך להיות מוכנים למסיבת גג בשתי דקות, בלי לפוצץ את המקרר בכלל

חדשות אוכל טוב
mako אוכל
פורסם:
הקישור הועתק

המיקרוגל ההפוך, המקרר משקאות בשתי דקות, ייכנס בעתיד לבתי עסק ואולי אפילו גם לשימוש ביתי. אבל האם באמת יש לנו צורך במכשיר חשמלי שתופס לנו מקום יקר במטבח, רק בשביל לקרר משקאות ששכחנו להכניס למקרר מבעוד מועד לפני שהאורחים הגיעו?

הסרטון הזה מציע דרך הרבה יותר פשוטה, הרבה יותר זולה (חינמית, למעשה) – שבכלל לא תתפוס מקום בדירה שלכם. כדי להוריד את הטמפרטורה בקולה, ובכל משקה אחר, כל מה שאתם צריכים זו קערה גדולה עם מי קרח – וחופן של מלח שולחן רגיל לגמרי. מסתבר שהמלח מאיץ את הקירור של הנוזל, ומה זה משנה בדיוק איך – העיקר שתוך שתי דקות תקבלו פחיות עם נוזל קריר ורענן.

ניסיתם את השיטה? ספרו לנו איך יצא!

מצאתם טעות לשון?