mako
פרסומת

כל הטריקים שהופכים חובבנים למקצוענים

תמיד תהיתם מי האנשים האלה שמתקתקים סיר שלם של ביצים וגם מקלפים ברגע, שאף פעם לא נתקעים בלי מיונז ושתמיד יודעים בדיוק מתי להפוך את הסטייק? מסתבר שיש כמה טיפים פשוטים שיהפכו אתכם לבדיוק כאלה אנשים

mako אוכל
פורסם:
ביצים קשות
ביצים קשות | צילום: Sea Wave, ShutterStock
הקישור הועתק

בשנה האחרונה הספקנו לבשל בבית כמו שלא בישלנו עשרים שנה, ומה נגיד לכם? לא רוצים להשוויץ, אבל פייר - השתפרנו, השתדרגנו, עלינו רמה. ועם הזמן גילינו, שנכון שאלוהים נמצא בפרטים בקטנים, אבל הפרטים האלה הם בסך הכל סדרה של טיפים פשוטים שעושים את כל ההבדל, ויכולים לגרום אפילו לחובבן שבבשלנים להיראות ולהרגיש קצת יותר מקצוען במטבח. 

איך מכינים כמות עצומה של ביצים קשות, ואיך מקלפים אותן? מתי כדאי להפוך את הסטייק אם לא רוצים לייבש אותו למוות? ומה עושים כשפריט אחד קריטי מתגלה כחסר? קבלו את הטיפים שישדרגו אתכם במטבח.