אוכל
אוכל טוב

המדריך השלם לעוגיות שוקולד צ'יפס

אוהבים אותן דקיקות ופריכות או תפוחות ואווריריות? לחות ועשירות או קראנצ'יות ומתפוררות בפה? מערכת אוכל טוב אוהבת את כולן אותו הדבר, אבל גאה להגיש לכם את המדריך השלם לאפיית עוגיות שוקולד צ'יפס, כולל כל הטריקים שיוציאו את העוגיות שלכם בול כמו שאתם אוהבים (וברור שיש גם מתכון)

שרה שמחוביץ' | SweetBox | פורסם 20/07/17 10:07 
עוגיית שוקולד צ'יפס קראנצ'ית - כל הסוגים (צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב)
צילום: אמיר מנחם, אוכל טוב