מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

מביאים את איטליה לישראל

זו לא איטליה אבל כ-30 בלוגרים ופודיז הגיעו לערב השקה של סדרת מוצרים איטלקית בנמל תל אביב עם המומחים והשפים מאיטליה. גם השף מאיר אדוני היה שם וגילה לנו איך הוא מכין את הפסטה שלו

מתוך "ערב טוב עם גיא פינס"
makoפסטה רומו
פורסם:
הקישור הועתק

חברת דיפלומט, המשווקת מותגי מזון מובילים בארץ ובעולם, משיקה בימים אלה סדרה איטלקית של פסטות, מוצרי עגבניות, רטבים, ממרחי פסטו וקרקרים. מחזור המכירות של שוק הפסטה בישראל מגיע לסכום מרשים של כ-200 מליון שקלים בשנה, אבל במולדת הפסטה, איטליה, מדובר כבר בנתון בלתי נתפס של כ-3 מיליארד דולר בשנה.

רומו היא יצרנית הפסטה מהגדולות ביותר באיטליה והשף מאיר אדוני הצטרף כפרזנטור חדש שלה בארץ. מדובר בעסק משפחתי של שישה דורות של פסטה שהוקם כבר לפני 170 שנה.

אדוני בדק את המוצר היטב לפני שבחר לשתף פעולה: "טעמנו את המוצרים וראינו שאנחנו רוצים לעבוד איתם. הפסטות עצמן הן פסטות מקמח דורום, רק על בסיס מים, ומי שאוהב את הז'אנר הזה של הפסטות יכול להיות בטוח שהן הכי טובות מסוגן".

מצאתם טעות לשון?