מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

צפו: איך מכינים את הצ'יפס של מקדונלד'ס?

ענקית המזון ממשיכה לחשוף סודות מקצועיים והפעם: איך מכינים את הצ'יפס המפורסם שלה. מהשדה ועד הצ'יפסר שבסניף - ככה זה נראה

חדשות אוכל טוב
mako אוכל
פורסם:
הקישור הועתק

אחרי שחשפה לעולםאיך מכינים המבורגר ביק מקבבית, מקדונלד'ס ממשיכה במסע השיווקי החיובי שלה ומראה איך מכינים בדיוק את הצ'יפס המפורסם של הרשת. הקמפיין של מקדונלד'ס, בו נציגים מהרשת עונים על שאלות גולשים בנוגע לאופן הכנת המוצרים שלה, אמור לשפר את התדמית הבעייתית של ענקית המזון שידועה כמסתירת מידע מהלקוחות, כגון הימצאות של חומרים לא בריאים וטבעיים במזונות שהיא מוכרת.

צ'יפס של מקדונלד'ס
הצ'יפס על הסרט הנע. בדרך לעוד סניף מרוצה|צילום: מתוך youtube

בסרטון החדש שעלה לפני מספר ימים לרשת, אפשר לצפות בתהליך הכנת הצ'יפס החל באיסוף תפוחי האדמה מהשדה, דרך המיון והניקוי שלהם במפעל, המכונה שחותכת אותם לצ'יפסים דקים, הטיגון הראשוני הקצר (45 עד 60 שניות) וכלה בצ'יפסר בסניף מקדונלד'ס שבקנדה. סרטון זה אמור להפריך את הטענות שהרשת לא משתמשת בתפוחי אדמה אמיתיים ומעצבת אותם מאבקה ופתיתי תפוחי אדמה מעובדים (בדומה לפרינגלס) ושהיא לא משתמשת בשמן צמחי בתהליך הטיגון.

כך או כך, לא נראה כאילו הסרטון הולך לשנות יותר מדי. המקטרגים ימשיכו להדיר את רגליהם מסניפי הרשת, האוהדים ימשיכו לטחון ביג מק וצ'יפס כאילו אין מחר, ואנחנו הרווחנו סרטון מגניב עם מכונות גדולות.

מצאתם טעות לשון?