אם היינו צריכים לבחור מאכל אחד אותו נאכל במשך שארית חיינו, רוב הסיכויים שנבחר בפיצה. פיצה היא מאכל מושלם - ממלא, מנחם (וכן, משמין, אבל בואו נשים את זה רגע בצד) וטעים גם קר וגם חם. פיצה נשמרת מצוין בהקפאה וקלה להכנה בבית (אבל קלה יותר להזמנה - לא סתם היא המאכל שמזמינים הביתה הכי הרבה). בקיצור - אנחנו לא מכירים הרבה אנשים שיסרבו לחתיכה ממנה. 

רוצים לזכות בפיצה לשנה? הכנסו >>

הנה פטנט של קמצנים שאנחנו שמחים לאמץ - הזמנתם חברים לפיצה? כך תפרישו לכם חלק נאה מהמגש מבלי שאף אחד ישים לב: חותכים החוצה את הרצועה המרכזית האנכית, מצמידים את שני החלקים שנותרו, מסובבים בתשעים מעלות וחותכים את החתיכה המרכזית האופקית. מה שנשאר לכם זו פיצה קטנה יותר, אותה אפשר לחתוך למשולשים ולהגיש בצלחת. איך אומרים? מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

אגב, לבחור שחתום על הסרטון, Dave Hax, יש עוד מלא טיפים ופיצוחי חיים בעמוד היוטיוב שלו. לא כולם מקוריים והוא קצת מטרחן, אבל זה בהחלט משהו ששווה בדיקה.

>> סופ"ש חורפי: 2 מתכונים לעוגות תפוזים
>> חמין טבעוני של אורי שביט

>> בא לכם פיצה? מבינים אתכם. היכנסו עכשיו לחנות דומינוס ותוכלו גם לזכות בפרסים