מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

איך מגיבים אנשים שטועמים לראשונה רגל קרושה?

הצלחנו למצוא אנשים שמעולם לא טעמו איקרה, אפרסמון, רגל קרושה ועוד מאכלים, ונתנו להם לטעום אותם לראשונה מול מצלמה. נו, אז אהבו?

mako אוכל
פורסם:
הקישור הועתק

כולנו אנשי העולם הגדול - חכמים, מנוסים, בעלי חוויות. אכלנו כמה דברים טובים, שתינו כמה דברים טובים, אבל מה לעשות, לפעמים דברים מתפספסים. למשל, לא תאמינו כמה אנשים במערכת mako לא טעמו מעולם אפרסמון, פשוט כי לא יצא להם. אז קנינו כמה מאכלים, הצבנו שולחן ומצלמה ונתנו לחברי המערכת לטעום לראשונה מאכלים שהם לא אכלו מעולם.

הרשימה שלנו כללה איקרה, עמבה, אפרסמון, רגל קרושה, לבבות ארטישוק וגם פטיסונים - שזו דלעת קישוא קטנטנה ומוחמצת. אז נו, אהבו החבר'ה את המאכלים החדשים? צפו ותראו.

מצאתם טעות לשון?