אוכל
אוכל טוב

המתוקים חוזרים הביתה

מגדלים פורחים באוויר? חומרי גלם אקזוטיים? לא בבית ספרנו. הקינוחים שהכי ריגשו אותנו השנה במסעדות מתכתבים עם זכרונות ילדות ועוגות של סבתא. השפים נתנו להם את הליטוש המסעדני המתבקש, אבל הקפידו לא לפגוע בקסמם הנינוח. לא פלא שדגדג לנו להכין אותם בבית: כנאפה עם פנטנט, פודינג לחם עשיר, מוס שוקולד מופתי ועוד קינוחים שהצטיינו ב-2012. מתוך גיליון 262 של "על השולחן"

מיכל מוזס | על השולחן | פורסם 21/12/12 08:20