mako
פרסומת

פיצחנו את סוד הטעם הישראלי

אולי נרגענו מחגיגות ה-70 לישראל, אבל מתוצאות הסקר שערכנו במטרה לרדת לעומקו של החך הישראלי אנחנו לא נרגעים. במילים אחרות: מי אתם אנשים שמערבבים את המילקי שלהם ומעדיפים שווארמה הודו על פני כבש, ואיך לעזאזל אתם לא מעדיפים פירה עם השניצל?

mako אוכל
פורסם:
מילקי פרויקט עצמאות
מילקי פרויקט עצמאות | צילום: גיל גוטקין, mako אוכל
הקישור הועתק

בואו נהיה כנים עם עצמנו, הרי כשהגינו את 70 השאלות שכל ישראלי חייב לשאול את עצמו, היו שאלות שהתשובות עליהן היו ברורות לנו מראש: רוב הישראלים מכורים לקוטג', מעדיפים את מלפפוניהם מוחמצים במלח ולא בחומץ, פטרוזיליה באה להם טוב וכוסברה, ובכן - באה רע, ובשבתות הם מעדיפים להתפנק על ג'חנון יותר משהם אוהבים מלאווח.

עד כאן הכל טוב ויפה, אבל היו כמה תוצאות שבכל זאת הצליחו להפתיע אותנו, וכדי שלא נישאר לבד עם כל התחושות המעורבות, החלטנו כרגיל לשתף אתכם: